Samenwerken met het goede doel

“Iedere stap die je tijdens de Groene Loper Run zet, is ook een stap voor het goede doel.”

Samenwerken met een goed doel is voor de organisatie van de Groene Loper Run vanaf het begin af aan belangrijk geweest. Naast plezier en voldoening tijdens en na de run voor de renners, willen wij ook bijdragen aan voldoening en plezier bij anderen. Daarom komt een deel van de opbrengst van de Groene Loper Run ten goede aan Toon Hermans Huis Maastricht.

Toon Hermans Huis Maastricht is een gastvrij inloophuis voor (ex-)kankerpatiënten, naasten en nabestaanden. In het huis is de warmte voelbaar; de mensen zijn begripvol en de sfeer is levendig en ontspannen. Hierdoor voelen mensen zich welkom en doen zij positieve energie op.

Melanie Frederiks, directeur van Toon Hermans Huis Maastricht: “Sport en beweging kan bijdragen aan een positieve ontwikkeling in de gezondheid en het welzijn van mensen die met kanker te maken krijgen. Hierom willen wij een bewegingsprogramma opstarten dat begeleid gaat worden door professionals. Het is fijn dat dit door de bijdrage van de Groene Loper Run een stuk dichterbij komt. Iedere stap die je tijdens de Groene Loper Run zet, is dus ook een stap voor het goede doel.”

Meer informatie over Toon Hermans Huis Maastricht is te vinden op www.toonhermanshuismaastricht.nl.