Enexis Huis Groene Loper Run en Univé Maastrichts Mooiste gaan voor Dubbel Maastricht

De hardloopevenementen Enexis Huis Groene Loper Run en Univé Maastrichts Mooiste slaan de handen ineen en kondigen een ‘Dubbel Maastricht’ aan. Met dit pakket kunnen deelnemers zich in één keer tegen gereduceerd tarief inschrijven voor de 5 km, 10 km of halve marathon van beide evenementen.

“Het doel van de samenwerking is het op de kaart zetten van de hardloopevenementen in Maastricht. We willen het de atleet zo gemakkelijk mogelijk maken om zich voor beide evenementen in te schrijven. Een bijkomend voordeel is dat we een leuke korting kunnen bieden”, aldus Roy Packbier van Univé Maastrichts Mooiste.

Rob Frambach, organisator van de Enexis Huis Groene Loper Run voegt hieraan toe: “We zijn van mening dat de samenwerking een stap vooruit is. Waar evenementen vaak de toenadering met elkaar niet durven te zoeken en elkaar als concurrent zien, laten wij zien dat het ook op een andere manier kan. Het is mooi dat de atleet hiervan profiteert en we zo samen meer mensen, maar ook kinderen de kans bieden om te sporten.”

Meer informatie over de Enexis Huis Groene Loper Run en de ‘Dubbel Maastricht’ is te vinden op deze website. Ook inschrijven is mogelijk via deze website.

Meer informatie over Univé Maastrichts Mooiste is te vinden op www.univemaastrichtsmooiste.nl.