Nieuwe startlocatie Enexis Huis Groene Loper Run

De Enexis Huis Groene Loper Run start dit jaar, in tegenstelling tot vorig jaar, niet nabij de Lourdeskerk in de Voltastraat. Atleten starten tijdens de tweede editie van de run midden op de Groene Loper: ter hoogte van het Enexis Huis Limburg.

Sebastiaan Stolk, Communicatie Adviseur bij Enexis Groep: “Het Enexis Huis Limburg is de plek om te bezoeken als je alles over verduurzaming van je eigen woning wilt weten. We inspireren bezoekers om anders om te gaan met energie. Hardlopen geeft je energie en dat is goed voor je duurzame ik en de Groene Loper Run start en finisht letterlijk voor ons huis.”

Naast een nieuwe startlocatie zijn ook de parcoursen definitief gemaakt. De volledige parcoursen vindt je hier.

Inschrijven voor de tweede editie van de Enexis Huis Groene Loper Run is nog mogelijk tot zondag 14 april 2019.