Enexis Huis Groene Loper Run lanceert Maastricht Marathon estafette

Foto: Aron Nijs Fotografie

Naast de nieuwe marathon lanceert de Enexis Huis Groene Loper Run ook een Estafette Marathon. De eerste editie van de Estafette Marathon van de Enexis Huis Groene Loper Run vindt plaats op Paasmaandag 13 april om 09:00 uur. Tijdens de Estafette Marathon voltooit een team van twee of drie personen samen een hele marathon.

Een marathon voltooien is voor velen nog een stap te ver. Daarom biedt de Enexis Huis Groene Loper Run een passende oplossing: een Estafette Marathon. Het marathonparcours wordt opgedeeld in drie stukken van 14,5 kilometer, 14,5 kilometer en 13,2 kilometer.

“Omdat het voor de Enexis Huis Groene Loper Run van belang is dat iedereen kan sporten, willen we deelnemers ook graag de mogelijkheid bieden hun sportieve ambities te volbrengen. We zijn ervan overtuigd dat dit voor veel sporters de drempel om mee te doen aan een marathon wegneemt, en we zo dus meer sporters kunnen voorzien van plezier en voldoening” aldus Rob Frambach, wedstrijddirecteur van de Maastrichtse run.

De Estafette Marathon start om 09:00 uur, tegelijk met de marathon. Voor de eerste editie van de Estafette Marathon zijn 50 teamstartbewijzen beschikbaar. Elk teamstartbewijs bestaat uit minimaal twee, en maximaal drie startbewijzen. 

Inschrijven voor de Estafette Marathon
Inschrijven voor de Estafette Marathon is mogelijk via de website van de Enexis Huis Groene Loper Run. Bij inschrijving als Estafette team krijgen de deelnemers zodra ze gefinisht zijn een medaille en een finishershirt van de Enexis Huis Groene Loper Run.