Enexis Huis Limburg nieuwe hoofdsponsor Groene Loper Run

Het Enexis Huis Limburg is de nieuwe hoofdsponsor van de komende editie van de Groene Loper Run in Maastricht. De snelle hardloopwedstrijd wordt georganiseerd op paasmaandag 22 april op de Groene Loper, het nieuwe gebied bovenop de A2-tunnels.

Naast een mooi en snel 5 km parcours dat ongeveer gelijk is aan het parcours van vorig jaar, krijgt de run dit jaar een nieuw 10 km parcours. De snelle en vlakke 10 km ronde wordt ook gebruikt voor de halve marathon, die dit jaar is toegevoegd aan het rijtje met afstanden.

Sebastiaan Stolk, Communicatie Adviseur bij Enexis Groep: “Het Enexis Huis Limburg is de plek om te bezoeken als je alles over verduurzaming van je eigen woning wilt weten. We inspireren bezoekers om anders om te gaan met energie. Hardlopen geeft je energie en dat is goed voor je duurzame ik en de Groene Loper Run komt letterlijk langs ons huis. Twee redenen om onze naam te verbinden aan dit evenement waar naast de 5 en 10 km nu ook halve marathon en een kidsrun aan zijn toegevoegd.

“Wij zijn zeer verheugd Enexis Huis Limburg te mogen presenteren als nieuwe hoofdsponsor van de Enexis Huis Groene Loper Run. Een energie- en milieubewust en nationaal merk, dat de hardloopsport een warm hart toedraagt”, aldus Vincent van der Stouwe namens Extra Leisure, organisator van de Enexis Huis Groene Loper Run.

Meer informatie over programma en parcoursen en mogelijkheid tot inschrijven is te vinden op www.groeneloperrun.nl.