Maastricht Marathon estafette

Een marathon voltooien is voor velen nog een stap te ver. Daarom biedt de Enexis Huis Groene Loper Run een passende oplossing: een estafette marathon. Het marathon parcours wordt opgedeeld in drie stukken van 14,5 kilometer, 14,5 kilometer en 13,2 kilometer.

De Maastricht Marathon estafette start om 09:00 uur, tegelijk met de Maastricht Marathon. Voor de eerste editie van de Maastricht Marathon estafette zijn 50 teamstartbewijzen beschikbaar. Elk teamstartbewijs bestaat uit minimaal twee, en maximaal drie startbewijzen. Teamleden dienen op eigen gelegenheid op tijd naar de wisselpunten te komen.

Het inschrijfbedrag voor de Maastricht Marathon estafette bedraagt €75,- inclusief een medaille én finishershirt per teamlid.

Parcourskaart inclusief wisselpunten

De teamcaptain gaat van start. Hierna loopt hij naar het eerste wisselpunt, dat zich bevindt op 14,5 km, bij de verzorgingspost in Itteren. Hier staat het tweede teamlid hem of haar op te wachten. Teamlid 2 vervolgt zijn weg naar het tweede wisselpunt: de verzorgingspost in Borgharen. Vanaf hier begint het derde teamlid aan het laatste deel, en finisht uiteindelijk op de Groene Loper.

Let op: teamleden dienen op eigen gelegenheid en op tijd op de juiste locaties te zijn.