Estafette Marathon

For numerous, completing a marathon is still a step beyond themselves. That is why the Enexis Huis Groene Loper Run offers a fitting solution: A Relay Marathon. The marathon course is split into three sections, consisting of the following distances; 14.5 kilometers, 14.5 kilometers and 13.2 kilometers.

De Estafette Marathon start om 09:00 uur, tegelijk met de marathon. Voor de eerste editie van de Estafette Marathon zijn 50 teamstartbewijzen beschikbaar. Elk teamstartbewijs bestaat uit minimaal twee, en maximaal drie startbewijzen. Teamleden dienen op eigen gelegenheid op tijd naar de wisselpunten te komen.

Het inschrijfbedrag voor de Estafette Marathon bedraagt €75,- inclusief een medaille én finishershirt per teamlid.

Parcourskaart inclusief wisselpunten

De teamcaptain gaat van start met de Estafette Marathon. Hierna loopt hij naar het eerste wisselpunt, dat zich bevindt op 14,5 km, bij het aidstation in Itteren. Hier staat het tweede teamlid hem of haar op te wachten. Teamlid 2 vervolgt zijn weg naar het tweede wisselpunt: het aidstation in Borgharen. Vanaf hier begint het derde teamlid aan het laatste deel, en finisht uiteindelijk op de Groene Loper.

Let op: teamleden dienen op eigen gelegenheid en op tijd op de juiste locaties te zijn.