Maastricht Marathon estafette

Een marathon voltooien is voor velen nog een stap te ver. Daarom biedt de Groene Loper Run een passende oplossing: een estafette marathon. Atleten mogen zelf een wisselpunt kiezen. Belangrijk is dat het startnummer ten alle tijden wordt overgedragen aan het volgende teamlid! Gebeurt dit niet, verschijnt jullie team als niet gefinisht in de resultaten!

De Maastricht Marathon estafette start om 09:00 uur, tegelijk met de Maastricht Marathon. Voor de eerste editie van de Maastricht Marathon estafette zijn 50 teamstartbewijzen beschikbaar. Elk teamstartbewijs bestaat uit minimaal twee, en maximaal drie startbewijzen. Teamleden dienen op eigen gelegenheid op tijd naar de wisselpunten te komen.

Het inschrijfbedrag voor de Maastricht Marathon estafette bedraagt €75,- inclusief een medaille én finishershirt per teamlid.

Parcourskaart inclusief wisselpunten

De teamcaptain gaat van start. Hierna loopt hij naar het eerste wisselpunt dat zich bevindt bij de verzorgingspost op de Boekenderweg. Hier staat het tweede teamlid hem of haar op te wachten. Teamlid 2 vervolgt zijn weg naar het tweede wisselpunt: de verzorgingspost in Borgharen op de Burgemeester Limpensweg. Vanaf hier begint het derde teamlid aan het laatste deel, en finisht uiteindelijk op het circusterrein Atleten mogen met het volledige team over de finish lopen.

Let op: teamleden dienen op eigen gelegenheid en op tijd op de juiste locaties te zijn.