Inschrijven

De tweede edite van de Enexis Huis Groene Loper Run vindt plaats op 22 april 2019, op en rond de Groene Loper in Maastricht. Op deze dag wordt er geracet om de winst bij drie verschillende wedstrijden, te weten: Mulleners Vastgoed 5 km, Mulleners Vastgoed 10 km en 21,1 km (halve marathon). Het parcours van de Mulleners Vastgoed 5 km is nagenoeg gelijk aan het parcours van vorig jaar. Voor de Mulleners Vastgoed 10 km ronde wordt deze editie een compleet nieuw parcours ontwikkeld. De halve marathon bestaat uit twee ronden op het Mulleners Vastgoed 10 km parcours. Hier wordt per ronde een kleine lus aan toegevoegd om de 21,1 km vol te maken.

Ook voor de allerjongsten is er dit jaar een wedstrijd: de Maastricht Sport Groene Loper Kids Run.

Kinderen van 6 en 7 jaar kunnen meedoen aan de 650 meter, kids van 8 en 9 jaar rennen 850 meter en 10 en 11 jarigen wagen zich aan 1050 meter. De start en finish zijn beide voor het Enexis Huis Limburg op de Groene Loper. Bij de finish van de kidsrun krijgen de kinderen een medaille waarna ze kunnen genieten van water en een gezonde snack. Deelname aan de run is €5,-.
 
Dubbel Maastricht
Met de Dubbel Maastricht bundel schrijf je je in één keer tegen gereduceerd tarief in voor zowel de 5 km, 10 km of halve marathon Univé Maastrichts Mooiste als de Enexis Huis Groene Loper Run. De prijzen voor deze bundel vind je hieronder.
 

Prijzen

De prijzen voor de verschillende wedstrijden van de Enexis Huis Groene Loper Run zijn als volgt:

Maastricht Sport Kids Run, 6-7 jaar€5,-
Maastricht Sport Kids Run, 8-9 jaar€5,-
Maastricht Sport Kids Run, 10-11 jaar€5,-
Mulleners Vastgoed 5 km€12,50
Mulleners Vastgoed 10 km€17,50
Halve marathon€22,50
Dubbel Maastricht 5 km€20,-
Dubbel Maastricht 10 km€30,-
Dubbel Maastricht Halve marathon€40,-

Enexis Huis Groene Loper Run: Business Run

Nieuw bij de Enexis Huis Groene Loper Run: schrijf je in als business team en ga samen met je collega’s de strijd aan met andere bedrijven! Informeer naar de mogelijkheden, stuur een mailtje naar info@groeneloperrun.nl!