Praktische info

Op (paas)zondag 1 april 2018 vindt in Maastricht de eerste editie van de Groene Loper Run plaats. De Groene Loper Run zal één van de activiteiten zijn die Projectbureau A2 Maastricht en Avenue2 eind maart/begin april organiseren met verschillende partners om de mijlpaal van de ingebruikname te vieren. De start en finish van de Groene Loper Run zijn nabij de Lourdeskerk in Maastricht. Er zijn twee varianten van de Groene Loper Run, een 5 en een 10 (de zogenaamde 10 km Enexis run) kilometer lang parcours.

Deelnemers informatie

Parcours bekend!
Zoals je wellicht gezien hebt is afgelopen zondag het parcours van de Groene Loper Run gepubliceerd op onze website. Mocht je het nog niet gezien hebben, bekijk dan het parcours op www.groeneloperrun.nl/parcours

Startnummers en timing
Als je je uiterlijk maandag 26 maart 2018 hebt ingeschreven, kun je vanaf dinsdag 27 maart tot en met zaterdag 31 maart je startnummer ophalen bij Lopers Company Maastricht. Het adres vind je onderaan deze mail.  Vergeet niet je inschrijfbevestiging mee te nemen! Deze heb je na je inschrijving per e-mail ontvangen. 

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om je startnummer vóór 31 maart op te halen, dan kun je je startnummer op de dag zelf afhalen vanaf 11:00 uur bij Trefcentrum Wittevrouwenveld. Ook dit adres vind je onderaan de mail.

Uiteraard wordt er gebruik gemaakt van officiële timing. De timingschip zit verwerkt in het startnummer. Aan de hand van deze resultaten worden na afloop van beide runs meteen de nummers 1, 2 en 3 bekend gemaakt en gehuldigd in zowel de categorie mannen als vrouwen. Deze resultaten zullen ook na de runs op onze website komen te staan. Iedereen die over de finishstreep komt krijgt meteen een medaille uitgereikt.

Ophalen startnummers 1 april: Trefcentrum Witte Vrouwenveld
5 km: tussen 11:00 uur en 12:45 uur
10 km: tussen 11:00 uur en 14:15 uur.

Bereikbaarheid
We raden iedereen aan, wanneer mogelijk, met het openbaar vervoer te komen. Let op: in de buurt van het parcours rijden de bussen deze middag een aangepaste route, dus neem als eindhalte Station Maastricht.

Station Maastricht ligt op 10 minuten lopen vanaf de start en finishlocatie. Fietsen kunnen geparkeerd worden naast het trefcentrum. Zie de kaart op onze website. Mocht je toch met de auto willen komen, dan kun je parkeren bij de het MVV-stadion (de Geusselt). Dit ligt op nog geen 10 minuten lopen vanaf de start.

Daginschrijvingen
Mocht je op de dag zelf nog iemand vinden die met je mee wil rennen, kan diegene zich middels de daginschrijvingen alsnog inschrijven. De daginschrijvingen vinden plaats bij Talentino De Greune Luiper. Ook dit adres vind je onderaan deze e-mail.

Openingstijden daginschrijvingen
5 km: tussen 11:00 uur en 12:30 uur
10 km: tussen 11:00 uur en 14:00 uur.

Overige
Verder kunnen we je in samenwerking met onze partners verschillende diensten aanbieden. Zo worden er na afloop van de Groene Loper Run massages gegeven door Fysio043 en wordt er tijdens de 10 km Enexis Run water en sportdrank aangeboden door Therapeutisch Centrum LEEF!. Ook krijg je fruit en een flesje water na afloop van beide runs. Daarnaast worden er door Trefcentrum Wittevrouwenveld kleedlokalen en toiletten ter beschikking gesteld. Ook vind je hier een betaalde garderobe. Hier kun je voor €1 je tas of jas kwijt. De opbrengst hiervan gaat in zijn geheel naar het Toon Hermans Huis Maastricht. Het Trefcentrum is tevens de plek voor een hapje en een drankje. Ook voor toeschouwers. 

Toeschouwers kunnen naast de start/finish ook gebruik maken van ons horecapunt aldaar.

Veiligheid
Mocht er om welke reden dan ook het parcours of start/finishzone ontruimt moeten worden, dient men te alle tijde de aanwijzingen van onze beveiligers en verkeersregelaars op te volgen.

Start/Finish
Voltastraat ter hoogte van de Lourdeskerk

Starttijden
5 km: 13:00 uur
10 km: 14:30 uur

Afhalen Startnummers di t/m za
Lopers Company Maastricht
Scharnerweg 67A,
6224 JB Maastricht
Website voor openingstijden: https://loperscompany.nl/stores/Maastricht

 Ophalen startnummer zondag, kleedlokalen, massage, EHBO en garderobe
Trefcentrum Wittevrouwenveld
Edisonstraat 4,
6224 GK Maastricht

Daginschrijvingen
Talentino De Greune Luiper
Koningsplein 101,
6224 EH Maastricht

Vragen?Mocht je nog vragen hebben, dan vernemen wij deze uiteraard graag. Je kunt ons bereiken via onze social media kanalen en natuurlijk via info@groeneloperrun.nl.

Volg je ons nog niet op social media?
Volg ons op FacebookTwitter en Instagram. 

We hopen je zondag te zien aan de start van de Groene Loper Runv

Veelgestelde vragen

De 5 km variant start om 13:00 vanuit de Voltastraat, nabij de Lourdeskerk. De 10 km Enexis Run start om 14:30 vanaf dezelfde locatie.

Om deel te mogen nemen aan de Groene Loper Run moet je minimaal 12 jaar oud zijn.

De online inschrijvingen sluiten op vrijdag 30 maart 2018. Daarna kun je je alleen nog middels een daginschrijving inschrijven.

Alle inschrijvingen die wij vóór 12 maart 2018 ontvangen, ontvangen een startnummer met naam. Alle inschrijvingen die wij op of na 12 maart 2018 ontvangen, ontvangen een startnummer zonder naam.

De 5 km run kost €12,50. De 10 km Enexis Run kost €17,-.

5 km: tussen 11:00 uur en 12:45 uur

10 km: tussen 11:00 uur en 14:15 uur.

5 km: tussen 11:00 uur en 12:30 uur

10 km: tussen 11:00 uur en 14:00 uur.