Praktische info

Op paasmaandag 22 april 2019 vindt de tweede editie van de Groene Loper Run plaats. Met een bewezen snelle 5 km, een nieuwe, vlakke 10 km die tevens fungeert als ronde voor een halve marathon heeft de Groene Loper Run voor iedereen iets te bieden.

Binnenkort worden onder anderen de parcoursen, starttijden en de start- en finishlocatie bekend gemaakt. Houd onze social media kanalen in de gaten om continu up-to-date te blijven over de Groene Loper Run!

Veelgestelde vragen

De starttijden voor de verschillende afstanden worden binnenkort bekend gemaakt.

Om deel te mogen nemen aan de Groene Loper Run moet je minimaal 12 jaar oud zijn.

Wanneer bij het afhalen van het startnummer twijfel ontstaat over je leeftijd, mag er naar je ID-bewijs worden gevraagd. Als hieruit blijkt dat je géén 12 jaar oud bent, mag deelname geweigerd worden en zal er geen restitutie van het inschrijfgeld plaatsvinden.

De online inschrijvingen sluiten op zaterdag 20 april 2019 om middernacht. Daarna kun je je alleen nog middels een daginschrijving inschrijven.

Ja, je naam komt op het startnummer te staan.

De prijzen voor de verschillende afstanden van de Groene Loper Run zijn als volgt:

  • 5 km: €12,50
  • 10 km: €17,50
  • 21,1 km (halve marathon): €22,50

Ja, voor alle drie de wedstrijden worden de tijden van renners geregistreerd.

De resultaten zullen kort na de race bekend gemaakt worden via onze website en social media kanalen.

Het startnummer kun je tot een uur voor aanvang van de wedstrijd ophalen. De locatie waar je het startnummer kunt ophalen wordt nog bekend gemaakt.

Let op: neem de bevestigingsmail die je hebt ontvangen mee wanneer je je startnummer ophaalt. Zonder deze mail kunnen wij helaas het startnummer niet afgeven. Dit mag uitgeprint of op je mobiel.

Het kan een aantal uur duren voordat je een bevestigingsmail ontvangt.

Heb je na een aantal uur nog steeds geen bevestigingsmail? Check dan even je spambox.

Als de mail ook daar niet te vinden is, neem dan even contact op met info@groeneloperrun.nl. Vermeld hierbij je volledige naam en het e-mailadres waarmee je je hebt ingeschreven.