Praktische info & programma

De snelle hardloopwedstrijd de Groene Loper Run keert op Paasmaandag 5 april 2021 terug naar Maastricht. Naast een mooi en snel 5 km en 10 km parcours en een halve marathon is er voor de derde editie van de wedstrijd een marathon toegevoegd aan het rijtje met afstanden die op de Groene Loper verlopen worden.

Evenemententerrein

Veelgestelde vragen

Het tijdschema wordt binnenkort gepubliceerd.

Op het Circusterrein in Maastricht. Deze grasweide is gelegen aan de Marathonweg in Maastricht, tussen de A2 en Kasteel de Geusselt.

Om deel te mogen nemen aan de Groene Loper Run moet je minimaal 12 jaar oud zijn. Kinderen tussen de 6 en 11 jaar mogen meedoen aan de Maastricht Sport Kidsrun.

Wanneer bij het afhalen van het startnummer twijfel ontstaat over je leeftijd, mag er naar je ID-bewijs worden gevraagd. Als hieruit blijkt dat je géén 12 jaar oud bent, mag deelname geweigerd worden en zal er geen restitutie van het inschrijfgeld plaatsvinden.

Ja, bij alle wedstrijden worden de tijden van deelnemers geregistreerd.

De resultaten zullen kort na de race bekend gemaakt worden via onze website en social media kanalen.

Neem contact op met info@groeneloperrun.nl. Het kan enkele uren duren voordat je je bevestiging ontvangt. Check ook even je spambox.

Wanneer je een annuleringsverzekering hebt aangeschaft, kun je kostenloos je inschrijving annuleren en wordt het bedrag teruggestort op je rekening.

Zonder annuleringsverzekering kunnen we je inschrijving helaas niet annuleren.

  • Startnummer incl. timingchip
  • Verzorgingsposten
  • Afgesloten parcours
  • Massage na afloop
  • Medaille (wanneer je finisht)

Deelnemers aan de Maastricht Marathon ontvangen naast bovengenoemde zaken ook een uniek finishershirt.

Tijdens de wedstrijd is het strikt verboden om apparatuur anders dan een sporthorloge óf telefoon bevestigd in een armband mee te nemen. Bij twijfel kun je contact opnemen via info@groeneloperrun.nl.

In het hart van Maastricht is Het Student Hotel gevestigd in een voormalige iconische keramiekfabriek. In samenwerking met Het Student Hotel Maastricht mogen wij deelnemers van De Groene Loper Run 2020 een korting aanbieding op een overnachting in Het Student Hotel Maastricht op Paasmaandag 13 april 2020. 

We raden iedereen aan, wanneer mogelijk, met het openbaar vervoer of met de fiets te komen. Fietsen kunnen geparkeerd worden naast het registratiecentrum. Mocht je toch met de auto willen komen, dan kun je parkeren bij het MVV-stadion (de Geusselt).

Adres parkeergelegenheid: Terblijterweg, 6225 XW Maastricht

Nee. Het is voor de deelnemer niet toegestaan om oordopjes met muziek te dragen tijdens het evenement. 

Het meenemen van water in een eigen bidon is toegestaan.